De provincie Samut Sakhon gaat elke dag 8.000 mensen op Covid19 testen

~IEDEREEN OVER ÉÉN KAM SCHEREN~
(Geen onderscheid maken)

SAMUT SAKHON:- Een massale test van 8.000 mensen per dag voor Covid-19 zou de komende week moeten beslissen of de strikte beperkingen in de provincie Samut Sakhon kunnen worden versoepeld.  

Volgens Dr.  Apisamai Srirangson, de plv. woordvoerster van het staatscentrum voor Covid Situation Administration (CCSA), zou Covid19 testen laten uitvoeren op degenen die eerder negatief testten op het virus.  

Mochten deze mensen antilichamen ontwikkelen, dan zal de CCSA de huidige beperkingen herzien en overwegen enkele ervan te versoepelen.  Er werd besloten om de teststrategie van Covid-19 te wijzigen nadat meer dan 100.000 fabrieksarbeiders waren getest in de provincie die het epicentrum is van de nieuwe virusuitbraak.  

De provincie gebruikte de “seal and bubble” -maatregel om de verspreiding van besmettingen onder migrerende werknemers in te dammen.

De “SEAL” -methode wordt gebruikt in fabrieken met huisvesting op het terrein.  Bij deze methode mogen werknemers het pand niet verlaten.  

De “BUBBEL” -strategie wordt gebruikt in fabrieken zonder accommodatie ter plaatse. Deze strategie vereist dat werknemers in hun slaapzalen blijven. Werknemers die in goede gezondheid verkeren, worden geïsoleerd van de algemene bevolking om ervoor te zorgen dat de ziekte zich niet verspreidt. 

Vanaf 26 december vorig jaar tot 8 februari voerden gezondheidsautoriteiten Covid-19-tests uit in 1.048 van 1.880 bestemmingen, waaronder 97 grote fabrieken met elk meer dan 500 arbeiders. 

Samut Sakhon heeft in totaal 15.476 besmettingen geregistreerd en zes doden in de provincie Tak bevolen donderdag een lockdown op een gemeenschap in het district Mae Sot tot 17 februari nadat nieuwe gevallen waren bevestigd. Ze gaven ook opdracht om een ​​pakhuiscomplex aan de rivier de Moei zeven dagen te sluiten nadat 30 mensen die in de buurt wonen en werken, positief hebben getest op Covid 19.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: prachachat
Vertaling: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: prachachat.net 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!