De provincie Korat registreert het record van 77 nieuwe Covid19 infecties

~HET IS GEZOND OM IN HET VUUR TE PISSEN~
(Het is goed om alle hevigheid te kalmeren)

NAKHON RATCHASIMA:- Deze noordoostelijke provincie registreerde gisteren een recordaantal van 77 nieuwe Covid19infecties op één dag – het hoogste sinds het begin van de uitbraak, zo verklaarde de provinciale commissie voor overdraagbare ziekten.

Van hen werden er naar verluidt 16 gevonden in het district Muang;  13 in Pak Chong;  7 in Nong Sung ;  7 in Bua Yai;  6 in Chok Chai;  6 in Si Khiu;  5 in Pathai;  3 in niet Thais;  2 elk in Khong, Khon Buri, Dan Khun Thot en Phra Thong Kham;  en elk één in de districten Kham Thale So, Kham Sakae Saeng, Chalerm Phra Kiat, Chum Phuang, Pak Thong Chai en Phimai.

Van de 77 nieuwe besmettingen hebben 33 lokaal het virus opgelopen, 23 waren teruggekeerd uit Bangkok, 10 uit Samut Prakan, drie uit Pathum Thani, twee uit Nonthaburi en elk één uit Nakhon Pathom, Trat, Rayong en Saraburi.  Twee waren in onderzoek.

Het totale aantal Covid-patiënten in de provincie bereikte 1.435.  Van het totaal zijn er 999 hersteld, 418 zijn nog onder behandeling en 17 overleden.

Dr. Jade Boonyawongwirote, adjunct-directeur van het Maharat Nakhon Ratchasima Hospital, zei dat de ziekenhuisbedden voor Covid-patiënten bijna vol waren na een golf van nieuwe infecties.

Als reactie daarop zou de provinciale commissie voor overdraagbare ziekten morgen, 6 juli van de Chatichai Hall, een indoor sportarena, een veldhospitaal met 200 bedden maken. De locatie werd eerder begin dit jaar gebruikt als veldhospitaal.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand

Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!