De provincie Buriram in Noordoost-Thailand deelt gratis 500 kilo gehaktballetjes uit om de verjaardag van K-popster Lisa te vieren

BURIRAM:- De verkopers van gehaktballetjes op een stokje zijn vandaag om 10.00 uur begonnen met het weggeven meer dan 500 kilo gehakt weg om de verjaardag van de Thaise rapper, zangeres en danseres Lisa Blackpink te vieren.

Deze aankondiging werd gedaan op de Facebook-pagina van TAT Buriram om liefde en dankbaarheid te betuigen aan Lalisa Manobal, nu beter bekend als “lieve” Lisa, die de gehaktballetjes op een stokje, de lekkernij van Buriram, populair heeft gemaakt en het leven van de verkopers significant heeft veranderd.

 “We wensen “lieve” Lisa daarom alle succes, roem, een goede gezondheid toe en dat iedereen in deze wereld van haar houdt”, aldus de posting op social media.

Lisa onthulde haar favoriete kindersnack – gegrilde en gefrituurde gehaktballen met Thaise chilisaus – van de verkopers achter het treinstation van Buriram, tijdens. Één interview in The Woody Show, nu twee jaar geleden.

Het gerecht is sinds het interview razend populair geworden en de bestellingen voor de lokale lekkernij stromen in grote aantallen binnen.

Het toeristisch kantoor van Buriram en de de gemeenschap die achter het treinstation woont, vieren deze verjaardag dan ook achter het treinstation van Buriram.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!