De provinciale politie rolt een omvangrijk netwerk van geldwoekeraars in Chonburi op

CHONBURI:-De Chonburi politie van Chonburi deed tijdens een bliksemoperatie een inval in twintig locaties in tien districten. Dit politieoptreden richtte zich op een vermeend illegaal geldleningsnetwerk dat zich bezighoudt met exorbitante rentetarieven, verdovende middelen en vuurwapens. De operatie werd uitgevoerd op bevel van de commandant van de 2e regio Chonburi Provinciale Politie.

Meer dan vijftig politieagenten werden erop uitgestuurd om twintig doelwitten in tien districten in de provincie Chonburi te doorzoeken. De operatie was voornamelijk gericht op de destructie van twee naar verluidt illegale geldleningsbedrijven.

Tijdens de operatie werden in totaal 38 auto’s en 16 motorfietsen in beslag genomen. Twee verdachten, door de politie alleen geïdentificeerd als de 49-jarige khun Chulikorn, en de 27-jarige khun Thanatchon, beide werden gearresteerd en beschuldigd van het uitoefenen van een lening zonder toestemming van de overheid, het verstrekken van leningen met rentetarieven die de wettelijke limieten overschreden, en het opzetten van pandjeshuizen zonder toestemming.

De politie nam ook één leeg pistool met twee magazijnen en vijf kogels van khun Thanatchon in beslag. De twee verdachten werden naar het politiebureau van Huai Yai gebracht om juridische stappen tegen hen te ondernemen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: siameagle.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!