De politie zoekt naar ‘Ninjadief’ in Nonthaburi

~HIJ HEEFT LANGE VINGERS~
(Hij steelt regelmatig)

NONTHABURI:- De politie is op zoek naar een verdachte die door velen de ‘Ninjadief’ wordt genoemd, dit na een reeks acrobatische inbraken in een wijk in Nonthaburi, net buiten Bangkok.

Inwoners hebben in de buurt posters opgehangen met een afbeelding van een Ninja, om anderen te waarschuwen voor de inbreker.

Tot dusver zijn er in het gebied tien inbraken gemeld. De incidenten lijken verband te houden. Bewoners zeggen dat de ‘Ninjadief’ huizen binnendringt via de ramen op de bovenste verdieping en kleine, maar waardevolle spullen steelt, zoals sieraden en horloges.

Bij de laatste inbraak melden de slachtoffers dat er geen waardevolle sieraden waren om te stelen – in plaats daarvan liet de dief, waarschijnlijk van alle spanning, een flinke boodschap achter in het toilet, en zonder door te trekken.

Bewoners hangen pamfletten op die waarschuwen voor de inbreker.

Een andere huiseigenaar verklaarde dat hij na het horen over de inbraken zijn waardevolle spullen controleerde, die hij in een doos bewaarde en ontdekte dat er voor 100.000 baht aan sieraden en kostbaarheden ontbraken.

De omgeving oogt als een ‘chic landgoed’ met huizen die circa 5 miljoen baht en meer kosten. De woningen zijn omheind en hebben beveiligingssystemen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Thaiger

Eén gedachte over “De politie zoekt naar ‘Ninjadief’ in Nonthaburi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!