De politie van Surat Thani arresteerde 2 vermoedelijke drugsdealers

SURAT THANI:- De politie heeft twee verdachten in de zuidelijke provincie Surat Thani gearresteerd. Meer dan 100 duizend methamfetaminepillen werden in beslag genomen, de hele partij drugs zou een straatwaarde van 2 miljoen vertegenwoordigen’, ze vertelde de gouverneur van Surat Thani, Mr. Wichawut Jinto, tegen de verzamelde pers.

De gouverneur zei dat een team van politie met back-up van grenspatrouille- en defensievrijwilligers de 42-jarige Kantayos Jimmaroeng alias “Khieo” in zijn huis in tambon Phuang Phromkhon had gearresteerd.  Bij de operatie nam de politie 40.000 methamfetaminepillen in beslag die naast het huis in de grond begraven lagen.  De politie heeft ook een Toya Yaris in beslag genomen.

Mr. Kantayos zou bekend hebben de pillen te hebben besteld bij een “vriend” in het Sichon-district.  De twee hadden elkaar voor het eerst ontmoet in de Surat Thani-gevangenis.  De “vriend” kreeg vervolgens de opdracht om een ​​bestelling te plaatsen voor nog eens 60.000 methamfetaminepillen.  

De drugs werden afgeleverd zoals gevraagd en achtergelaten bij een wegwijzer op snelweg 44. In plaats van te worden opgehaald door een andere methamfetamine geïnteresseerde zakenman, werden ze opgehaald door het drugsbestrijdingsteam.

Later die dag arresteerde de politie van Surat Thani Thawatchai Suktaem alias “Pham” Ze namen bij hem 308 methamfetaminepillen in beslag, namen zijn pick-up truck en  3 gouden halskettingen in beslag om als bewijs in de rechtszaak te dienen.

De gouverneur van Surat Thani zegt dat het onderzoek gaande is.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!