De politie van Phuket biedt een door diefstal gedupeerde Griekse familie een fruitmand aan

PHUKET:- De politie van Karon overhandigde in de afgelopen week een fruitmand aan een famili Griekse toeristen om hun oprechte medeleven te betuigen met betrekking tot een diefstal van 4,900 euro uit hun  condominium in Phuket afgelopen januari, en stelde hen gerust dat het speuren naar de dief nog steeds in volle gang is.

Dit geste volgde nadat de familie afgelopen woensdag een bezoek bracht aan politiebureau om te informeren naar de voortgang van de inbraak.

Één dag later bood de politie een fruitmand aan om hun medeleven aan Alexeidis Alexandros te betuigen, een van de familieledendie naar Phuket in het kader van de “Test&Go”-regeling gereisd waren en waarbij ZIJ naar verluidt eind januari het slachtoffer waren van deze diefstal.

De politie verklaarde dat de recherche een vergadering had gehad om de zaak intenser te onderzoeken en bevestigde aan de slachtoffers dat de agenten het onderzoek nu versnelden om de dief zo ​​snel mogelijk op te sporen en te arresteren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid- Thailand
Bron: The Nation 

2 gedachten aan “De politie van Phuket biedt een door diefstal gedupeerde Griekse familie een fruitmand aan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!