De politie van Pattaya verscherpt verkeersveiligheid bij Pattaya Marathon 2022

PATTAYA:- De politie van Pattaya bereidt zich voor om de verkeersveiligheid aan te scherpen tijdens de Pattaya Marathon op 16 & 17 juli.

Kolonel Ekkapop Inthawiwat, de plv. commandant van de provinciale politie van Chonburi, zei dat de politie van Chonburi voorbereidingen heeft getroffen om de verkeersveiligheid voor de lopers tijdens de 29e Pattaya Marathon 2022 aan te scherpen.

Volgens de kolonel zouden er meer dan 350 politieagenten en vrijwilligers worden ingezet om alle vier de lopen van de marathon veilig te doen laten verlopen.

De politie werkt ook samen met de ondernemers die momenteel wegwerkzaamheden uitvoeren om barrières en bouwgereedschap van de weg te verwijderen om mogelijke schade aan hardlopers te voorkomen.

Om de impact op het levensonderhoud van de bewoners te verminderen, werd een looproute plattegronden op Marathon van Pattaya Facebook beschikbaar gesteld  zodat iedereen kan weten welke route ze moeten vermijden, aldus de kolonel.

Het is nog niet duidelijk of het nachtleven in de nachten van 15 en 16 eerder zal worden gesloten, zoals in voorgaande jaren om verkeersopstoppingen of feestgangers te voorkomen die zich met de race bemoeien. Beide dagen na middernacht zullen er echter aanzienlijke verkeersafsluitingen zijn en kunnen mensen moeilijkheden ondervinden om terug te keren naar hun hotel of huis.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!