De politie van Pattaya heeft een ontmoeting met de bewakers van Pattaya Walking Street om de voorbereidingen te bespreken voor de naderende volledige heropening

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft gisteren, 10 mei, een ontmoeting gehad met de bewakers van Pattaya Walking Street om de voorbereidingen voor de verwachte naderende volledige heropening te bespreken.

De bijeenkomst vond plaats in The Stone House in Pattaya Walking Street, in aanwezigheid van verschillende hoge politieagenten. De bijeenkomst was gericht op voorbereidingen, zoals het inschakelen van een tolk voor problemen van klanten om te zorgen voor toeristen die Walking Street-locaties zouden bezoeken na de volledige heropening. 

Verder vroeg de politie de bewakers om elk incident dat zou kunnen escaleren tot een gevaarlijke situatie te monitoren en fysieke conflicten met klanten te vermijden om een ​​positief toeristisch imago te behouden. 

De bijeenkomst benadrukte ook het belang van het bijhouden van een register van elke bewaker en het creëren van een Line-groep met de naam “Cyber ​​village walking street” om problemen op Pattaya Walking Street te melden. 

“Aangezien veel bedrijven in Walking Street hun deuren weer openen na bijna twee jaar gedwongen sluitingen, moeten we extra op de bezoekers letten, vooral op het gebied van veiligheid. Dit is de verantwoordelijkheid van de beveiligers die nauw samenwerken met de klanten.” aldus de politie van Pattaya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!