De politie van Pattaya deelt motorhelmen uit voorafgaand aan het Songkran Festival

PATTAYA:- In een poging de verkeersveiligheid te vergroten, organiseerde de stadspolitie van Pattaya een uitdeel actie van motorhelmen, met als doel het bewustzijn onder motorrijders te vergroten, nu vooral voorafgaand aan het komende Songkran Festival later deze maand.

Tijdens de actie gehouden voor Terminal 21 Pattaya in het noorden van Pattaya, deelden de politie motorhelmen uit aan motorrijders die deze niet droegen tijdens het motorrijden. In plaats van boetes op te leggen, kozen de politie en commissieleden voor een proactieve aanpak door het schenken van helmen, met als doel het verantwoordelijkheidsgevoel en het veiligheidsbewustzijn onder de bevolking te bevorderen.

Pol. Kolonel Navin Thirawit, hoofdcommissaris van het politiebureau van Pattaya,benadrukte het belang van verkeersveiligheid, vooral tijdens de feestdagen, wanneer het verkeer de neiging heeft om te stijgen. 

Hij drong er bij alle weggebruikers op aan om prioriteit te geven aan de veiligheid door een helm te dragen en niet onder invloed van alcohol te rijden, zodat de veiligheid van zichzelf en anderen op de weg wordt gewaarborgd.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable tv

Eén gedachte over “De politie van Pattaya deelt motorhelmen uit voorafgaand aan het Songkran Festival”

  1. 555 toen ik in 2007 voor het eerst in Pattaya kwam vond ik het al apart.
    2 politie agenten op 1 motor alleen de bestuurder droeg een helm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!