De politie van Hua Hin waarschuwde nogmaals restauranteigenaren voor illegale alcoholverkoop

HUA HIN:- De politie van Hua Hin heeft  bijna 100 restauranteigenaren en voedselverkopers ontmoet om hen te waarschuwen voor het overtreden van de regels met betrekking tot de verkoop van alcohol.  

De hoofdcommissaris van Hua Hin, kolonel Hong Phrom Wisitchanachai, en het plv.  districtshoofd Montri Manichpong hebben een ontmoeting gehad met restauranteigenaren om hen te vertellen dat ze zich moeten houden aan de provinciale voorschriften met betrekking tot alcohol.

Degenen die de vergadering bijwoonden, kregen in niet mis te verstane bewoordingen te horen dat ze vervolgd zouden worden als ze alcohol zouden schenken.  Momenteel mogen alleen locaties in Hua Hin en Nong Khae met SHA- en SHA+-certificering alcohol schenken.  

De bijeenkomst werd gehouden nadat provinciale functionarissen onlangs hadden aangekondigd dat ze op de hoogte waren gebracht van veel locaties waar alcohol werd geschonken in strijd met de huidige regels.

Eerder  heeft de provinciegouverneur van Prachuap Khiri Khan, Dr. Sathien Charoenruen, opdracht gegeven tot een hardhandig optreden tegen locaties in Hua Hin en in de hele provincie die de regels met betrekking tot de verkoop van alcohol overtreden. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Huahintoday
Content: Olleke Bolleke in zuidwest Thailand 
Bron: Huahintoday.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!