De plv. commandant van de politie van Chonburi en zijn familie koken opnieuw bereiden voedsel voor de behoeftigen van Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De plv.  commandant van de politie van Chonburi (en zijn familie) heeft in de afgelopen dagen voorbode tweede keer op een rij op de Beach Road van Pattaya staan koken en het eten gratis aan de behoeftigen in Pattaya uitgedeeld.

De voedselweggeefactie vond plaats voor het politiebureau van Pattaya  werd geleid door de plv. commandant van de politie van Chonburi, kolonel Maykawit Praditphon en zijn familie.  De familie had een paar dagen eerder eten gekookt voor de behoeftigen en na een positieve reactie vanuit het publiek en dankbaarheid van de gemeenschap kwamen zij voor een tweede keer samen om mensen in nood te helpen.

Honderden sets huisgemaakt vers voedsel werden gemaakt voor mensen in nood.  Deze actie is het gevolg van  de Covid-19-pandemie en het gebrek aan buitenlandse toeristen omdat de grenzen nog steeds gesloten zijn zonder verplichte quarantaine, blijven veel mensen werkloos of worstelen ze om rond te komen in Pattaya.

Wel wilt u nieuwsbeer Olleke Bolleke de medewerking van de politie Pattaya opnoemen, zij hielpen bij het uitdelen van gratis maaltijden aan de behoeftigen met de juiste Covid-19 voorzorgsmaatregelen en maatregelen.  

Er werden vele glimlachen op de gezichten van mensen gezien, waaronder sommigen die hun huis en bedrijf zijn kwijtgeraakt en op en rond het strand moeten wonen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaNews 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: The PattayaNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!