De PETA vraagt de premier van Thailand om een einde te brengen aan het doden van dieren tijdens de Cobra Gold-oefening

~HET BLOED STOLT MIJ IN DE ADEREN~
(Ik raak bevangen door angst of afgrijzen)

BANGKOK:- De People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) heeft een dringende brief naar premier en tevens minister van Defensie Prayut Chan-o-cha gestuurd met het verzoek de organisatoren van Cobra Gold 2021 aan te sporen om tijdens de militaire oefening. het drinken van slangenbloed of het eten van levende wezens te beëindigen.

Tijdens Cobra Gold 2020 werden soldaten geregistreerd die kippen doodden met hun blote handen, sommige levende soorten gekko’s vilden en aten, levende schorpioenen en vogelspinnen aten, cobra’s onthoofden en hun bloed dronken, en zichtbaar genoten van het rituele doden en consumeren van dieren, zo de organisatie beweerde.

De oefening vormt ook een zoönotische bedreiging die lijkt op de Covid-19-pandemie en brengt de koningscobra in gevaar, die mogelijk kan uitsterven, zo zei, Jason Baker, senior vice-president van PETA.  

Dr PETA dringt er daarom bij premier Prayut Chan-o-cha op aan om een ​​einde te maken aan het bloeddorstig doden van dieren tijdens militaire oefening, dat de eer van Thailand bezoedelt, de volksgezondheid in gevaar brengt en in gevaar brengt van dieren die met uitsterven bedreigd zijn,” hij  

De volgende Cobra Gold-oefening is naar verluidt uitgesteld tot augustus vanwege bezorgdheid over Covid19.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!