De openlijke verkoop van valse bankbiljetten op het Thaise internet, heeft de sociale media op zijn kop gezet 

BANGKOK:- Een aankondiging van de verkoop van valse bankbiljetten op een Facebook-pagina heeft de sociale media in Thailand op zijn kop gezet.  Veel Thaise burgers vragen zich af of de bankbiljetten in hun portemonnee echt zijn of niet, zo meldde Amarin TV afgelopen zaterdag in een speciale ingelaste uitzending.

Khun Pakphum Dejhassadin, een medisch technoloog die de populaire Panda Lab Doctor-website beheert, vestigde de aandacht op deze website, waarvan de Thaise naam zich vertaalt naar “bankbiljetten verkopen” zonder angst voor arrestatie.

In het begeleidende bericht van de gebruiker van deze website stond dat hij zich voorbereidde om vandaag 2,8 miljoen van deze valse bankbiljetten naar klanten te sturen.  ​“We verkopen niet vaak, maar continu, zo hebben we er nog 4 miljoen over.  Als u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een bestelling, neem dan contact met ons op.  Ze kunnen worden gebruikt om schulden, collegegeld, auto- en woningkredieten af ​​te betalen.  Deze bankbiljetten zijn speciaal gemaakt om mensen niet te misleiden, maar om te focussen op bruikbaarheid en bankbiljetten te verkopen die 100% bruikbaar zijn”, zo liet de omschrijving weten.

De oplichter adverteerde ook door te zeggen: “Er is niet veel meer over, het is bijna het einde van de maand, als je niet weet hoe je je probleem moet oplossen, neem dan contact met mij op, ik heb de valse bankbiljetten die u nodig heeft voor het oplossen van uw financiële problemen.

Het nieuwsteam van Amarin TV onderzocht en ontdekte dat de Facebook-pagina ​“Banknote Sales” niet meer bestaat, maar dat er twee andere pagina’s — ​“Banknote Sales and Exchange” en “Banknote Sales —  daadwerkelijk gebruikt kunnen worden”, waarvoor bieden op dit moment nog steeds de verkoop van valse bankbiljetten online aan.

Wordt vervolgd!

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Diverse Thaise kranten

Eén gedachte over “De openlijke verkoop van valse bankbiljetten op het Thaise internet, heeft de sociale media op zijn kop gezet ”

  1. Pingback: 3boarding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!