De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Het is weer zondag 12 uur, met één show waarin de leden van Olleke Bolleke tijdens een interview met de Henk Kiks, de eigenaar die achter het Thaise ‘Kwikfit’, in Thailand geheten B-Quik op een geweldige wijze verrast zullen worden. Nieuwsgierig geworden, stem dan morgen over af op Olleke Bolleke Radio in Thailand.j

In de play-store van Android en App Store van Apple kunt u geheel gratis en voor niets deze apps downloaden en ook nog eens naar uw autoradio streamen zodat u overal in Thailand, wat zeg ik….overal ter wereld naar Olleke Bolleke radio kunt luisteren.

Vorige week mocht onze talkshowhost Paul Montfroy, Henk ruim een uur interviewen, waarbij vele luisteraars hun oor bij de Oh Oh Oh, dit is de Paul & Fenno Show te luisteren gelegen hebben. Vandaag gaat Henk het over zijn passie hebben, 

DAVE VAN MONTFOORT, met z’n nieuwe single 


‘Hallo, ik hou nog steeds van jou’ 

Het onderwerp houden van houdt Dave van Montfoort wel bezig. Terwijl hij afgelopen februari nog een single lanceerde met de titel ‘Hallo, ik hou van jou’, geeft Dave daar nu met ‘Ik hou nog steeds van jou’ een vervolg aan. 

Ondanks dat er al maanden geen dubbeltje binnenkomt van optredens blijft hij singles uitbrengen. Gelukkig zijn sinds 5 juni de kroegen weer open. Qua planning komt deze plaat dus op een perfect moment. 

Het hoge schlagergehalte bevalt de Twentse zanger wel. In zijn omgeving is deze ‘tak van sport’ nog steeds erg populair. Hij ging ermee naar z’n vaste producer Frank Verkooyen die het geheel een nieuw jasje gaf. 

De verhaallijn van het lied, die geschreven is door Frank van Etten, zal bij menigeen bekend voorkomen. Je krijgt verwijten toegeworpen door je partner waar je beter niet op kunt reageren.

Dan loopt het uit op ruzie en om daar de relatie voor op het spel te zetten, is het allemaal niet waard’, verklaart Dave. 

Onze Suzanne Spliethoff is na enige tijd elders drukke werkzaamheden verricht te hebben weer in de Oh, Oh, Oh present. Fijn dat je er weer bent, Susanne!
Als eerste heeft zij SANDER KWARTEN & ELZ BAKKER aan de telefoon.


‘Daarom wil ik bij jou zijn,

Sander Kwarten en Elz Bakker vervolgen hun samenwerking met de compleet nieuwe Volkse single
‘Daarom wil ik bij jou zijn’. Nadat het ‘gelegenheidsduo’ in het begin van dit jaar hun allereerste duetsingle.

‘Mijn hart huilt om jou’ presenteerden werden ze overladen met complimenten. Uiteraard kregen ze vaak de vraag gesteld of het bij deze éne plaat bleef of dat er nog meer zou komen.

Omdat dit duet ook bij de toonaangevende Nederlandstalige radiostations werd opgepakt gaf platenmaatschappij
Cornelis Music al vrij snel een opdracht aan Emile Hartkamp om een nieuw liedje voor Sander en Elz te produceren.
Van een gelegenheidsduo is dus geen sprake meer. Als ook dit lied een succes gaat worden, bestaat de kans dat men uiteindelijk aan een album gaat werken.

‘Wij wisten eigenlijk na een paar weken al dat er een vervolg kwam.
Emile heeft vervolgens een aantal nummers geschreven, waaronder ‘ Daarom wil ik bij jou zijn’.

Paul heeft in deze show de in Amsterdam geboren ERWIN FELLEE aan de telefoon. 


‘Waar blijft die ouderwetse winter,


Naast zijn zangcarrière is Erwin ook de geluidsman van de bekende coryfeeën Willeke D’Estell en Ronny Tober.

Erwin Fillee zit in 2021 alweer 40 jaar in ‘het vak’, waarbij hij zich de laatste jaren vooral heeft geconcentreerd op het optreden in seniorencomplexen, het optreden voor (meest Engelse en Duitse) toeristen, en het organiseren. 

In februari van dit jaar verscheen zijn singel ‘Waar blijft die ouderwetse winter’.

Erwin is niet alleen solo te boeken, maar ook met o.a. Willeke D’estell, Ronnie Tober, Conny Vink of Ciska Peters. 

In het derde uur heeft Paul, de Nederlandse Henk Kiks aan de telefoon, had Henk het vorig week over B-Quik, in deze uitzending gaat Henk het over B-Quik hebben. De racestal zoals Paul het noemt, is een uit hand gelopen hobby van deze in Putten geboren autofreak. Het begon allemaal met het opknappen van een klassieke auto.

En de autosport? “Ik reed al rally’s met een Talbot Samba toen ik op de IVA zat”, vertelt Kiks. “Maar het was wekenlang sleutelen aan die auto, en dan viel je bijvoorbeeld bij de Tulpenrally na twee uur uit omdat er iets kapot ging. Dus toen zei ik op een gegeven moment tegen mezelf: ‘Ik ga dit pas weer doen als ik het me kan veroorloven, andere mensen te betalen om de auto voor me te prepareren. Dat duurde dus een jaar of twintig, voordat ik weer begon met autosport.

Ik race met een Porsche 944 in de Asia Classic Challenge.
De krachtigste 944 met atmosferische motor ter wereld, drieliter opgeboord naar 3,2 liter, 400 pk. Edwin Lammertink bouwt de historische auto’s voor me, hij is nu bezig met een 914 die we opbouwen als GT6.”

Henk geeft 5 luisteraars de kans om een fantastisch weekend als een VIP op het racecircuit van Buriram mee te maken, voor de degene die eens achter de schermen van B-Quik willen kijken. De geïnteresseerden kunnen zich bij de Facebook groep van “The Hangover Bangkok” aanmelden.

De Utrechtse zanger NIGEL FISCHER start met zijn hit

         
      ‘Pak nu mijn hand,Nigel vertelt: toen ik veel in besloten kring aan het zingen was, werd er door vele vrienden en familie steeds gevraagd waarom ik niets deed met mijn zangtalent.

Velen vonden het zonde van het talent en nadat ik op een feest van een vriend, voor veel onbekenden, weer de microfoon in mijn handen gedrukt kreeg, begon ik er enorm veel plezier in te krijgen, wat er toe leidde dat ik de gehele avond diverse Hollandse liedjes heb gezongen.

Vanwege de Spaanse oorsprong van het lied leek het Nigel leuk om naar Gran Canaria af te reizen om de clip daar op te nemen. Een lokale cameraman werd benaderd die vaker videoclips produceerde. Ondanks de taalbarrière begreep men elkaar uitstekend. Volgens Nigel was het best spannend, maar het eindreultaat mag gezien worden.

De CD single ‘Pak nu mijn hand’ is vanaf 2 juni juni 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Charle James Driver, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!