De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Komende zondag hebben Paul en Fenno aan de vooravond van het EK Voetbal er overduidelijk zin in, Paul heeft de voetbalvlag al uit het studioraam gehangen en Fenno kwam opgetogen de studio binnenrennen met de Snollebollekes juichcape om de schouders en dit terwijl Susanne Spliethoff het berendruk heeft met haar werk buiten de studio.

U zult misschien haar herkend hebben van de tv reclame Bol.com, zij schittert daar als de fronsende huismoeder die het pakket van haar buren aanneemt. Dezelfde buren die hun huis aan het verbouwen zijn waardoor bij de telefonische interviews van Susanne met Nederlandse artiesten door de boor en klopgeluiden overstemd worden.


De in Dordrecht geboren en getogen HENK ROBBEMOND (1968) is al vanaf zijn 12e jaar in de muziek actief als feest en volkszanger en trompettist. Op 26 mei werd zijn singel.


‘ORANJE IS I’


gepresenteerd. Vanwege de enorme aantallen positieve reacties kreeg Henk het verzoek van DJ Rodrygo om samen de studio in te duiken om de nieuwe orkestband die door Sonic Solutions gemaakt was te gebruiken voor een Oranje versie. 

De prachtige tekst van ‘ORANJE IS 1” is geschreven door Femke Reuvers.

Henk vond het een fantastisch plan. ‘Hier heeft het team van Knock Knock Music goed over nagedacht. 

Dat is dan ook precies de reden dat ik met hen een samenwerking ben aangegaan. In voetbaltermen spreek ik dan ook van GEEN WOORDEN MAAR DADEN!!!’, aldus Henk.

Na het Engelstalige uitstapje ‘Tropical fruit Delights’ presenteert RAY SMITH de Nederlandstalige single: 


‘JUANITA, MI AMOR’


De tekst heeft deze uit Amersfoort afkomstige enterainer zelf geschreven. Samen met zijn vaste producer Laurens van Wessel heeft Ray de muziek erbij gemaakt. Een beetje trompet, Spaans handgeklap, Spaanse gitaar riedeltjes en een makkelijk refrein wat iedereen mee kan zingen. Ray voegt met dit vrolijke nummer een pareltje toe aan zijn repertoire.

De nieuwe single ARNO KOLENBRANDER ft. Bremsie is getiteld:‘BIJ JE ZIJN’Arno heeft aangegeven dat hij alleen nog maar muziek wilt maken waar hij achter staat en dingen doen die hij, op muzikaal gebied, leuk vindt. Nou wat is nou leuker dan samenwerken met één van je kinderen.

‘Bij je zijn’ is een vrolijke, zomerse, moderne single geworden waar je bijna niet stil op kan blijven zitten en waar Bram… die bekend wilt worden onder de naam Bremsie, een deel rap voor zijn rekening neemt. Hij vertelde zelf het een en ander na de commercials in het tweede uur.

EDVARD NIESSING heeft het de laatste tijd maar wat druk met zijn nieuwe hobby, als chauffeur bij de dierenambulance De Ronde Venen/Amstelland, hij vertelt in deze uitzending hoe zijn loopbaan in de Nederlandse mediawereld is verlopen.
Vol enthousiasme vertelt Edvard hoe hij op een terrasje gestrikt werd om chauffeur bij deze nobele instelling is geworden. Dat achter het stuur zitten een passie van deze man is blijkt overduidelijk.

ELIAS VAN HEES EN STEPHANIE PAULINO zingen samen het mooie duet :


‘HOU ME VAST’


Zanger Elias van Hees lanceert zijn vierde single ‘Hou me vast’. Dit doet hij samen met Stephanie Paulino, bekend van The Voice of Holland (2011). 

Het is alweer de vierde singkw van Elias sinds de lancering van zijn eerste single in 2019, ‘Het Meisje van de Bakker’.

Elias, oud-raadslid in Den Haag kreeg hulp van Jelle Meinesz. Meinesz is de zoon van de legendarische meesterinbreker Aage M (bekend van de thermische lans in de jaren ‘70) en gemeenteraadslid in Den Haag. 

Het duet Hou me vast is een vertolking van de eerste hit van Xander de Buisonjé met Volumia! 

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Redactie Olleke Bolleke Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!