De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

De enthousiaste talkhost’s van de Oh, Oh, Oh, die is de Paul & Fenno show, zijn helemaal in hun sas met de verhuizing van de keukentafel naar een andere ruimte in het huis. Het zal nog even duren totdat alles op zijn plaats staat en alles weer op rolletjes loopt.

De koorts van het songfestival neemt langzaam de rode draad van deze radio show over, maar niets aan de hand, want wat is leuke dan de winnende songs uit het roemruchte verleden van dit jaarlijkse festijn te horen.

De uit Venlo afkomstige Corry Geerlings is het wachten beu en wil net zoals vrijwel iedere artiest weer gewoon aan de slag om de normale gang van zaken te kunnen doen. Hij vindt de beperkingen die het coronavirus heeft veroorzaakt nu wel heel lang duren. 

Corry is geen persoon die bij de pakken neer gaat zitten, maar iemand die door wil gaan met het uitbrengen van nieuw repertoire. In The Boom Music Studio heeft hij recent niet één, maar twee producties laten maken door Frank Verkooyen. 

Binnenkort volgen er nog een paar vanwege zijn doelstelling om in december 2021 z’n derde album te lanceren.


Op 12-jarige leeftijd dook Tiffany Oosting The Boom! Music studio van Frank Verkooyen in om haar allereerste plaatje ‘Deze rozen zijn voor jou’ op te nemen. Inmiddels staat de teller van het talentvolle zangeresje uit Emmen bijna op 16 jaar.

Ze vond het de hoogste tijd om weer iets van zich te laten horen. Omdat Tiffany zich erg thuis voelde bij Frank twijfelde ze geen moment om nu wederom bij hem een nummer te gaan inzingen. ‘Ik gaf aan dat ik iets in de stijl van André Hazes wilde hebben. 

Mijn debuutsingle was meer gericht op het ‘kinderachtige’ genre van Jantje Smit. Ik wilde dat de mensen nu met meer gevoel naar m’n nieuwe lied moesten gaan luisteren. Ik heb Frank de vrije hand gegeven om iets te produceren. Ik sprak met hem af dat ik m’n mening zou geven als ik bij hem in de studio was. Als ik iets niet mooi vind, zeg ik het ook gelijk. 

Nadat ik de demo hoorde was ik meteen enthousiast. Ik weet nog dat ik riep….”JA….dit wordt mijn liedje”. Dat past echt bij mij’, glundert Tiffany.

Het leven van de energieke René Becker bestaat sinds 2004 uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest. Vele van zijn opzwepende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al Gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ zijn hits in Nederland.

De regionale- en social media en radiozenders

hebben René Becker inmiddels in de armen

gesloten. Het heeft hem gebracht van bruiloft tot

kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans

zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden

bij de beste artiesten’.

Sebastiaan heeft met z’n fonkelnieuwe single ‘Angeline’ een echte oorwurm in handen.  Na de stevige gitaarintro, ingespeeld door Marcel Fisser, ondergaat het nummer na ongeveer 20 seconden een ware metamorfose. 

Zelfs Sébastiaan was verrast nadat hij de demo die door Frank Verkooyen was gemaakt, voor het eerst te horen kreeg. Sébastiaan dacht eerst dat Frank een verkeerd arrangement had gemaild, maar opeens herkende hij toch z’n eigen liedje. 

Hiermee is wederom bewezen dat Frank Verkooyen een ware muziektovenaar is. 

Het derde uur van deze uitzending komt vandaag voor de rekening van de in Noord Thailand wonende Fred Bos, hij presenteert zijn in Thailand opgenomen programma “mijn favoriete muziek”, hij zal menige luisteraar plezier doen met de muziek uit de late 50er en begin 60er jaren.

Als laatste heeft onze talkshow host Paul Montfroy,

John Anders, de zingende schoorsteenveger aan de

telefoon. John is geboren in Den Haag. Hij is vader

van twee mooie dochters en tezamen met zijn vrouw

krijgt hij alle steun voor zijn zangcarrière. Zowel op

het dak als thuis zingt hij de hele dag door. Ze noemen hem ook wel de zingende schoorsteenveger.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Redactie Olleke Bolleke Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!