De nationale vlag hangt na het bloedbad in Nongbua Lamphu in het hele land halfstok

BANGKOK:- De Thaise vlaggen worden in alle overheidsinstanties in het hele land tot halfstok gehangen als teken van respect voor de mensen die gisteren (7 oktober) stierven in het bloedbad in het kinderdagverblijf in Nongbua Lamphu.

De premier van Thailand heeft er bij alle overheidsinstanties in het hele land op aangedrongen om hun vlaggen uitzonderlijk een dag halfstok te laten hangen om ons medeleven te betuigen met het incident in de provincie Nong Bua Lamphu”, zo verklaarde Anucha Burapachaisri, de plv. secretaris-generaal van de premier en waarnemend regeringswoordvoerder.q

“Generaal Prayut Chan-o-cha, premier en minister van Defensie, vraagt ​​​​alle overheidsinstanties in het hele land om morgen (7 oktober 2022) uitzonderlijk hun vlaggen halfstok te laten hangen om hun medeleven te betuigen aan de families van degenen die zijn overleden en raakten gewond”, zei hij.

“De premier is diep bedroefd door het incident… We vragen alle Thaise mensen om elkaar te steunen.  Laten we samen door deze tijd van tragisch verlies proberen te komen.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Phuket News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!