De nationale politiecommissaris, generaal Suwat Jangyodsuk zit er “warmpjes” bij!

BANGKOK:- Een woordvoerder van het Nationale anticorruptie commissie, het NACC, bracht vandaag het nieuws naar buiten dat de Nationale politiecommissaris Suwat Jangyodsuk en zijn familie samen 104 miljoen baht aan activa en contanten zonder schulden, zouden bezitten.

Hun rijkdom werd onthuld in de laatste update van de NACC over de bezittingen van generaal Suwat en zijn familie, die hij verklaarde als een hoge staatsfunctionaris.  Generaal zou ook een bijbaantje hebben, die van ….senator.

Volgens de vermogensverklaring van de familie bezit generaal Suwat 52,9 miljoen baht aan contanten en activa, zijn vrouw Rattanaporn Seewaleepan 50,2 miljoen baht en hun twee minderjarige kinderen 870.856 baht.

Verder bezit generaal Suwat en zijn vrouw een bedrag in  contant geld ter hoogte van 650.000 baht en bezitten ze huizen en gebouwen met een waarde van 15,1 miljoen baht.

Het koppel verklaarde ook tegenover de NACC dat ze gezamenlijk 31,3 miljoen baht hebben geïnvesteerd.  Daarnaast hebben ze 10 goudstaven van 10 baht, 12 peperdure horloges en 20 vuurwapens.

Op naam van generaal Suwat staan ​​verder drie percelen land ter waarde van in totaal 10,5 miljoen baht in Samut Prakan, Chon Buri en Ayutthaya geregistreerd.  Daarnaast bezit hij drie auto’s ter waarde van in totaal 3,2 miljoen baht.

Ook verklaarde generaal Suwat, die in oktober vorig jaar werd gepromoveerd tot hoofd van de nationale politie, deelde de NACC mee dat hij 12 Boeddha-amuletten had, waarvan de waarde niet kon worden bepaald.

Wat nu de strekking van deze berichtgeving is, ontgaat u nieuwsbeer volkomen, misschien dat dit stof doet oplaaien of wordt het onder het tapijt geveegd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “De nationale politiecommissaris, generaal Suwat Jangyodsuk zit er “warmpjes” bij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!