De mogelijkheid bestaat dat de bars en clubs tijdens het komende Songkran open zijn

BANGKOK:- De secretaris-generaal van de NSC zei dat de autoriteiten nog steeds aan de mogelijkheid werken om clubs en bars te laten openen.  Dit probleem vereist echter een zorgvuldige afweging omdat de kans op overdracht van het Covid19 virus in deze locaties groot is.

Verwacht wordt dat de Covid19 taskforce van de regering zal overwegen om de ziektebestrijdingsmaatregelen voor het Songkran-festival van volgende maand verder te versoepelen, waarbij alleen traditionele activiteiten dit jaar mogen plaatsvinden.

Generaal  Supoj Malaniyom, secretaris-generaal van de National Security Council (NSC), zei dat het Centrum voor COVID-19 Situation Administration (CCSA) van de regering in in volledige panelvergadering de voorgestelde versoepeling van maatregelen zal overwegen.

Voor het Songkran-festival heeft het ministerie van Volksgezondheid richtlijnen opgesteld voor veilige vieringen die traditionele praktijken thuis en op religieuze plaatsen mogelijk maken.

 Lokale autoriteiten zullen worden betrokken bij het naleven van de ziektebestrijdingsmaatregelen tijdens het festival en bij het aanwijzen van specifieke zones.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!