De levensgrote Santa Claus in de oude stad Phuket is een enorme hit op instagram

ZUID-THAILAND:- In het oude centrum van de eilandprovincie Phuket is een gigantische kerstman een historisch gebouw opgeklommen, die zowel de lokale bevolking als toeristen aantrekt om foto’s te maken en te delen op social netwerk.

Als onderdeel van de kerstvieringen op het eiland installeerde de gemeente Muang Phuket een grote opblaas Kerstman boven het dak van het zogenaamde ‘gele gebouw’ (ook bekend als het oude politiebureau van Phuket) op het kruispunt van de Charted Bank in de oude binnenstad van Phuket.

De vrolijke oude man houdt met zijn linkerarm de klokkentoren op het dak vast, terwijl zijn rechterarm naar voren hangt.

Het tafereel werd al snel een magneet die zowel lokale bewoners als toeristen aantrok om te zien waar het allemaal om draait – en het te fotograferen.

De gemeente versierde ook de Surin-rotonde (ook wel de Clock Tower-rotonde genoemd) met geschenkdozen en gigantische snoepbeeltenissen, evenals nepballonnen. En de rotonde werd al snel een andere populaire check-in plek voor toeristen.

De gemeente zei dat het de bezienswaardigheden van Phuket heeft ingericht onder het thema ‘Discover Phuket Countdown 2024’ om het toerisme naar het provincieeiland te stimuleren.

De gemeente Phuket  kondigde aan dat het op 30 december een ‘walking street’-evenement zal houden, evenals aftelevenementen op oudejaarsavond. Tot nu toe hebben meer dan 350 winkels ingestemd met het opzetten van kraampjes in de belangrijkste wandelstraten, waaronder Klang Road, Soi Rommanee, Chartered Walking Street en Phang Nga Road.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!