De kustplaats Pattaya waarschuwt andermaal winkeliers voor het blokkeren van parkeerplaatsen

PATTAYA:- Naar aanleiding van klachten dat exploitanten van bedrijven, waaronder massagesalons, bars en restaurants, onwettig stoelen en andere objecten langs de weg plaatsen met als doel om parkeerplaatsen voor hun etablissementen te reserveren, voerde khun Teerasak Jatupong, hoofd van de Tessakit politie (handhaving) onlangs een inspectie uit in de stad.

Winkeliers, bars en restaurants in Pattaya hebben de slechte gewoonte om stoelen en andere obstakels voor hun winkels op straat te zetten om te voorkomen dat auto’s en motoren kunnen parkeren. Ze beweren dat dit klanten ontmoedigt om naar hun winkels te komen. 

Automobilisten, die zich bedreigd voelen en vrezen dat hun auto beschadigd raakt als ze daar parkeren, rijden door om een ​​veilige parkeerplaats te vinden. De Tessakit-ambtenaren  namen 10 stoelen in beslag en vertelden winkeliers dat het blokkeren van de openbare ruimte tegen de wet is en dat ze de volgende keer een boete van 10.000 baht zouden krijgen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “De kustplaats Pattaya waarschuwt andermaal winkeliers voor het blokkeren van parkeerplaatsen”

  1. Als de gemeente nou slim zou zijn, maar ja, helaas en mijn bericht zal wel niet daar aankomen, dan zouden ze een overeenkomst aan kunnen gaan met al die winkels/zaken. : Dit zijn jullie parkeerplaatsen en als je die vrij wilt houden dan is dat , iknoemmaarwat .. 300 B per maand per parkeerplaats. Geen grote bedragen vragen. Ze moeten het wel willen betalen. Maar er zijn er zoveel dat het best wat geld voor de gemeente in het laatje brengt. Dus hup, krijtlijnen aanbrengen met ‘reserved parking for shop’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!