75 chefkoks komen tijdens het “BANGKOK FOOD FEST” op 27 & 28 mei bijeen om een heerlijk buffet op tafel te toveren.

BANGKOK:- Zowel Thaise en internationale fijnproevers kunnen op twee opeenvolgende dagen (27 en 28 mei) van 16.00 tot 22.00 uur van een breed scala aan gerechten, desserts en snacks proeven genieten. Het event wordt gehouden op de kruising van de straten Yaowarat, Charoen Krung en Tri Mit. 

Een reeks restaurants en straatvoedselverkopers die verschillende districten van Bangkok vertegenwoordigen en bekend staan ​​om hun onderscheidende culinaire aanbod, zoals Sam Phraeng, Banglamphu, Khlong San, Talad Plu, Banthat Thong, Bang Rak, Aree-Saphan Kwai, Choke Chai 4‑Lat Phrao ( Wang Hin), Yaowarat en Wang Lang zullen Het event bijwonen.

Naast de gastronomische hoogstandjes, wordt het festival opgeluisterd met boeiende straatoptredens, spannende kookdemonstraties, een levendig miniconcert, spannende foodcompetities, een verhelderend seminar en boeiende competities met cadeaubonnen en restaurantkortingen als prijzen.

Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om te stemmen voor de beste stand op de show en een betoverende dinercruise op de schilderachtige Chao Phraya-rivier te winnen. Stemmen kan via de officiële Facebook-pagina’s van de Bangkok Metropolitan Administration en de Bangkok Tourism Division.

Tijdens het persevenement op donderdag was er een verleidelijke preview van het culinaire festival, met stands van zes restaurants in de levendige wijken Yaowarat en Banthat Thong. De exclusieve preview trok journalisten, influencers en makers van inhoud aan en bouwde anticipatie op het komende culinaire extravaganza.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!