De kustplaats Pattaya treedt hard tegen stoepparkeerders op

PATTAYA:- De gemeenteraad van Pattaya heeft stappen ondernomen om trottoirs terug te nemen nadat er steeds meer motorfietsen illegaal op de trottoirs geparkeerd staan. De plv. stadssecretaris startte, gesteund door het Ministerie van Politiek en Planning en de openbare orde autoriteit van de stad, een campagne om de aandacht op het probleem te vestigen en burgers aan te moedigen samen te werken.

In een gezamenlijke inspanning bezocht het team de getroffen gebieden om de naleving te controleren en rechtstreeks met motoreigenaren te communiceren. Het doel van de maatregel is om trottoirs vrij te maken voor voetgangers en de veiligheid en toegankelijkheid in de openbare ruimte te verbeteren.

De gemeente Pattaya benadrukte dat deze inspecties regelmatig en zonder voorafgaande kennisgeving zullen plaatsvinden om een ​​langetermijnoplossing voor het probleem te garanderen.

Burgers werden opgeroepen om actief deel te nemen aan het verbeteren van de infrastructuur van de stad door de regels te respecteren en motorfietsen niet op trottoirs te parkeren. Anders loopt u het risico dat uw motor wordt weggesleept en dat u een boete krijgt wegens illegaal parkeren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!