De kustplaats Hua Hin heeft tijdens deze dagen niets te klagen over het aantal toeristen 

HUA HIN:- Als u in de afgelopen dagen in deze kustplaats in de file heeft gestaan, dan hoeft u dit episteltje van uw nieuwsbeer niet te lezen om te weten dat het in Hua Hin en omgeving berendruk is geweest tijdens de nieuwjaarsvakantie.

Tijdens de recente nieuwjaarsvakantie stroomden veel toeristen naar de provincie Prachuap Khiri Khan om het seizoen te vieren.

Op de laatste dag van de feestperiode was er sprake van een sterke stijging van het aantal bezoekers aan diverse lokale attracties. Opvallend is dat veel mensen tempels als Wat Huay Mongkol in Hua Hin bezochten, waar ze het komende jaar gebeden uitzonden voor voorspoed, carrièresucces en gezondheid. 

Naast deze spirituele bezoeken hielden vakantiegangers zich bezig met vrijetijdsactiviteiten aan het strand, waaronder zwemmen op de stranden van Hua Hin en Ao Manao in het district Mueang Prachuap Khiri Khan.

Sommigen zijn reeds aan hun reis naar huis begonnen, ter voorbereiding op het hervatten van hun werk. Deze terugreis leidde tot veel verkeer, vooral op de noordelijke rijstroken van Phetkasem Road.

Als reactie hierop hebben functionarissen in de veertien zuidelijke provincies van Thailand hard gewerkt om de verkeersstroom op belangrijke kruispunten en kruispunten te beheren, met als doel de verkeersopstoppingen te verminderen en verkeersproblemen te voorkomen. 

Tegelijkertijd voerde het provinciale transportbureau van Prachuap Khiri Khan strenge controles uit op voertuigen en chauffeurs van het openbaar vervoer, om de naleving van de veiligheidsnormen te garanderen.

Olleke Bolleke in Centraal Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!