De Koning van Thailand doneert meer dan 2,8 miljard Baht voor behandeling van Covid-patiënten

BANGKOK:- Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn heeft meer dan 2,8 miljard baht van zijn persoonlijke financiën gedoneerd aan ziekenhuizen en instituten die Covid19 patiënten behandelen, zo maakte de Chulabhorn Royal Academy dit weekend bekend.

In een Facebook bericht op de pagina van de Chulabhorn Royal Academy stond dat 27 ziekenhuizen, medische hogescholen en klinieken in het hele land een donatie van in totaal 2,4 miljard Baht hadden  ontvangen om medische apparatuur en andere benodigdheden te kopen.

Ondertussen ontving Siriraj Hospital een koninklijke donatie van 100 miljoen baht voor de bouw het Navamindrapobitr 84th Anniversary Building.

Verder werd 345 miljoen Baht geschonken voor medische apparatuur en andere benodigdheden in 44 nationale gevangenissen en hun ziekenhuizen.

De Chulabhorn Royal Academy zei dat het dankbaar was voor de vriendelijkheid van HM de koning en zijn zorg voor het welzijn van Covid-19-patiënten en medische professionals.  

De aankondiging werd gedaan ter gelegenheid van de aanstaande verjaardag van de koning op 28 juli, voegde het eraan toe.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “De Koning van Thailand doneert meer dan 2,8 miljard Baht voor behandeling van Covid-patiënten”

  1. Is het niet veel goedkoper om voor minimaal 50% vd Thai vaccins te kopen zodat iedereen in het land binnen 14 dagen een shot heeft en de 2e een maand of 2 later? Das op den duur goedkoper dan water naar de zee dragen 🤷🏻‍♂️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!