De kogel is definitief door de kerk, de buitenlanders in Thailand zullen zeker een vaccin krijgen

~DE PUNTJES OP DE I ZETTEN~
(Orde op zaken stellen)

PATTAYA:- In een artikel van het Thaise Spring News las uw nieuwsbeer Olleke Bolleke tot nu toe de duidelijkste verklaring over buitenlanders die in Thailand worden gevaccineerd, dit zou verkondigd zijn door de  woordvoerder van de Bangkok Metropolitan Administration die vertelde dat de kogel nu definitief door de kerk was.

De woordvoerder van de BMA, khun Pongsakorn Kwanmuang zei dat buitenlanders zich vanaf augustus moeten registreren voor hun Covid19 vaccinatie

Het is inderdaad waar dat de Thaise bevolking eerst eerst gevaccineerd wordt, daarna  buitenlanders, daarna de daklozen of zwervers, zo meldde Spring News.

“Alle mensen in Thailand zullen worden ingeënt, ongeacht wie ze zijn”, bevestigde hij gisteren in een persoproep met medisch personeel.

Hij werd specifiek gevraagd naar zowel buitenlanders als daklozen of “rayron” en hij bevestigde dat het vaccinatieprogramma voor iedereen was, en daarmee zou het laatste woord gezegd zijn, punt uit.

De beste man  was iets meer ontwijkend op de vraag of mensen zonder zich te registreren voor een vaccinatie konden oprollen.  Hij drong er bij mensen op aan zich te registreren, omdat dit het beste was voor het verzamelen en monitoren van gegevens.

Hij zei dat het registratieproces binnenkort gestroomlijnd zou worden. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Spring News 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Spring News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!