De Khao San Road in Bangkok voor 3 dagen afgesloten nadat 10 toeristen positief getest werden

BANGKOK:- De beroemde toeristische Khao San Road in de wijk Phra Nakhon was drie dagen gesloten geweest voor een schoonmaakactie nadat 10 toeristen die de straat bezochten tijdens de nieuwjaarsvakantie positief testten op Covid-19, zo had de ondernemersvereniging van de Khao San Road aangekondigd, morgen zou Khao San Road weer opengesteld worden.

“De 10 infecties zijn afkomstig van een clustergeval gevonden in een restaurant op Khao San Road.  Alle 22 medewerkers van het restaurant zijn getest, maar tot nu toe is niemand positief op Covid19 bevonden, zo vertelde de voorzitter van de vereniging, khun Sanga Ruangwatthanakul.

“Tijdens de sluiting werdenbedrijven aangemoedigd om hun personeel te testen via de RT-PCR-methode en hun vestigingen te desinfecteren om de veiligheid van iedereen te garanderen”, zei hij.

Khun Sanga zei dat nadat de straat op vrijdag weer opengaat, er controleposten bij de in- en uitgang zullen blijven.  Degenen die niet zijn ingeënt of alleen een eerste prik hebben gekregen, moeten een negatief ATK-testresultaat overleggen voordat ze naar binnen gaan.

 “Om te voorkomen dat het Covid19 virus zich verspreidt, hebben de exploitanten de opdracht gekregen om de frequentie van ATK-testen voor hun personeel te verhogen en zitplaatsen te regelen met een maximale capaciteit van 50 procent van de capaciteit binnen en 75 procent buitenshuis”, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!