De Khao Kheow Open Zoo vierde op gepaste wijze de verjaardag van het dwergnijlpaard “Moo Toon”

CHONBURI:- De Khao Kheow dierentuin vierde deze week de tweede verjaardag van het mannelijke dwergnijlpaard “Moo Toon” (gestoofd varkensvlees), dit tot grote vreugde van de gelukkige bezoekers.

De kleine Moo Toon is het hoofdpersonage van “Kha Moo [varkenspoot] en de bende”, een Facebook-pagina over het dagelijkse leven van nijlpaarden in de dierentuin, met zijn schattige persoonlijkheid en de gewoonte om iets grappigs te doen.

De dierentuin had een surprise in gedachte als cadeau voor Moo Toon, met  watermeloen, drakenfruit, druiven, wortelen, bananen en natuurlijk gras, waardoor veel bezoekers van de dierentuin en netizens vermaakt en onder de indruk waren.

De directeur van de dierentuin, khun Tewin Rattanawongsawat, zei dat Moo Toon op 27 oktober werd geboren uit dwergnijlpaarden Tony en Jona.

Hij voegde eraan toe dat de populariteit van Moo Toon ook heeft bijgedragen aan de promotie van vrouwelijk dwergnijlpaard “Moo Wan” (zoete varkensvleeskruiderij) en mannelijke luiaard “Khun Flash” om de nieuwe supersterren van de dierentuin te worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!