De kaalslag in de Thaise hotelwereld duurt voort, worden er hotels in Thailand gedwongen om hun deuren te sluiten

THAILAND:- De verwoestende derde Covid19 golf leidt tot verdere hotelsluitingen, iedere dag zijn er hotels in Thailand genoodzaakt de deuren te sluiten. 

Volgens een onderzoek van de hoteliersvereniging onder 272 bedrijven is eindelijk nog eens 2,2 procent van de hotels gesloten.  

Volgens de voorzitter van de hoteliersvereniging , Khun Marisa Sukosol Nunbhakdi heeft 20 procent van de hotels zo’n slechte liquiditeit dat ze het maar drie maanden kunnen volhouden, en 23 procent gelooft dat ze het einde van deze maand zullen halen

Momenteel is 40,1 procent van de hotels open, 38,2 procent biedt slechts enkele diensten aan en 21,7 procent is eindelijk gesloten.  Iets meer dan de helft van de tijdelijk gesloten hotels hoopt in het vierde kwartaal weer open te kunnen. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Bangkok Post 

Eén gedachte over “De kaalslag in de Thaise hotelwereld duurt voort, worden er hotels in Thailand gedwongen om hun deuren te sluiten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!