De jacht op illegale arbeidsmigranten in Thailand zal na 30 november weer geïntensiveerd gaan worden

BANGKOK:- Het ministerie van Arbeid, het ministerie van Werkgelegenheid, zal samen met de immigratiedienst en veiligheidsdiensten, waaronder het leger en de politie, buitenlanders die na 30 november illegaal in het land werken serieus onderzoeken, onderdrukken, arresteren en vervolgen, zo verklaarde de minister van Arbeid. Khun Suchart Chomklin gistermiddag.

Khun Suchart zei dat premier Prayut Chan-o-cha en vice-premier Prawit Wongsuwan het ministerie van Arbeid hebben opgedragen om migrerende werknemers uit Cambodja, Laos en Myanmar systematisch te beheren om het lijden van werkgevers/vestigingen die te maken hebben met een tekort aan arbeidskrachten te verlichten.

Als een persoon/bedrijf na 30 november buitenlanders zonder werkvergunning in dienst heeft, staat er een boete van 10.000 tot 100.000 THB per buitenlandse migrant.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!