De in het zand van Phuket spelende toeristen, hebben moeite om het eiland te verlaten!

PHUKET:- De Sandbox-toeristen die gestrand zijn op het vakantie-eiland Phuket omdat alle binnenlandse vluchten zijn opgeschort vanwege de ernstige Covid-19-uitbraak, krijgen een speciale bustransfer naar Suvarnabhumi Airport in Bangkok aangeboden. 

De service is alleen bedoeld voor diegenen die een vlucht willen nemen van Suvarnabhumi naar hun andere bestemmingen.  Retourvluchten zijn beschikbaar voor iedereen die vanuit Phuket rechtstreeks naar zijn thuisland wil vliegen.  

De bustransfer wordt tot 16 augustus aangeboden voor 1.500 Baht per persoon op maandag, donderdag en zaterdag.  De bus vertrekt om 05:00 uur vanaf het Central Phuket Festival en stopt om 05:30 uur bij het PTT-tankstation in het district Thalang. Aankomst op Suvarnabhumi is rond 21:00 uur. 

De Sandbox Express-busdienst kan alleen worden geboekt door hotels die zijn gecertificeerd door de Safety and Health Administration (SHA).

Véél van de “Sandbox” toeristen waren van plan om naar andere plaatsen in Thailand te reizen, ze zouden hun 14-daagse verblijf mogen verlaten verlaten, maar hebben nu problemen om van het eiland af te komen. 

De provinciale administratie en administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA zijn naarstig opzoek naar oplossingen om deze toeristen van het geïsoleerde eiland te krijgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!