De hoofdstad van Thailand toont 30.000 zonnebloemen in Rod Fai Park

BANGKOK:- Het Milieukantoor van de Bangkok Metropolitan Administration organiseert van januari tot juli van dit jaar het “Bangkok Flora Festival” als nieuwjaarsgeschenk voor inwoners van Bangkok en om binnenlands toerisme te promoten.

Deze maand start het bloemenfestival, welke wordt gehouden in het Wachirabenchathat Park, ook wel bekend als Rod Fai Park in de wijk Chatuchak, met 30.000 zonnebloemen en andere decoratieve planten in de 4-rai tentoonstellingsruimte.

Het tweede deel van het festival wordt in maart gehouden in Wanapirom Romklao Park in de wijk Lat Krabang en zal spinnenbloemen als hoogtepunt hebben.

Het derde deel zal in mei plaatsvinden in het Mahakarn Fort Park in het district Phra Nakhon.  Het evenement zal zich richten op verschillende kosmos.

Het festival wordt in juli afgesloten in Chatuchak Park in de wijk Chatuchak, waar deelnemers de schoonheid van verbena finesse, naast andere bloemen, kunnen aanschouwen.

In de vier fasen van het Bangkok Flora Festival zullen naar verwachting in totaal 160.000 bloemen worden tentoongesteld, maar de bezoekers moeten zich WEL strikt moeten houden aan de preventieve maatregelen tegen Covid-19.

Olleke Bolleke in Bangkok 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!