De hoofdstad van Thailand houdt vandaag een liefdadigheidsloop voor Wereld Downsyndroomdag

THAILAND:- De inwoners van Bangkok worden uitgenodigd om vandaag zaterdag (18 maart) deel te nemen aan een liefdadigheidsactie om aandacht te vragen voor Wereld Downsyndroomdag op 21 maart.

De “Running for the Love of Special Children” wordt gehouden van 9.00 tot 21.00 uur in Wonder World Fun Park aan Kanchanaphisek Road in het district Khan Na Yao.  De lopers van de 3 km, 5 km en 10 km starten om 18.20 uur met een interval van 10 minuten.

Een groep kinderen had gisteren een ontmoeting met gouverneur Chadchart Sittipunt om hem uit te nodigen het evenement van zaterdag voor te zitten, dat ook spelletjes, muziekoptredens en andere activiteiten zal bevatten om het bewustzijn over het syndroom van Down te vergroten.

De vereniging voor ouders van personen met een verstandelijke beperking van Thailand organiseert elk jaar het hardloopevenement om het publiek bewust te maken van hoe om te gaan met mensen met een verstandelijke beperking en hen in staat te stellen deel uit te maken van de samenleving.  Activiteiten tijdens het evenement helpen mensen met een verstandelijke beperking ook om veilig te leren lopen en rennen, hun fysieke vermogen te verbeteren en te leiden tot een sterkere geestelijke gezondheid.

 De vereniging zei dat het evenement ook tot doel heeft ouders en families van mensen met een verstandelijke beperking morele steun te bieden, terwijl het tegelijkertijd sociale activiteiten promoot waaraan hun speciale kinderen kunnen deelnemen.

Details van het hardloopevenement zijn beschikbaar op https://shorturl.asia/ia8v0 of door te bellen naar (02) 971 9727 of 099 092 7444. Lopers kunnen zich registreren op https://lin.ee/w0dx2bG.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!