De Gouverneur van Phuket liet weten dat het eiland zal de Covid19 crisis snel het hoofd zal bieden

~VOOR GOEDE MUNT AANNEMEN~
(Geloven)

PHUKET:- Volgens gouverneur Narong Woonciew zullen de komende twee maanden cruciaal zijn voor Phuket om de huidige Covid-19-crisis te boven te komen en om het sandbox-programma van de overheid voor het vakantie-eiland te overwinnen. geïmplementeerd zoals gepland in juli.  

Desondanks sprak Khun Narong tegenover de media het vertrouwen uit dat zijn provincie in staat zal zijn om de gezondheidscrisis het hoofd te bieden en toeristen terug naar Phuket te lokken.  Als onderdeel van de sandbox-verordening mogen buitenlandse toeristen die zijn ingeënt met een Covid-19-vaccin vanaf 1 juli de provincie binnen zonder in quarantaine te hoeven.  

Volgens Narong probeert het provinciale bestuur de huidige golf van Covid-19 te beheersen en te verslaan om vanaf mei meer lokale toeristen aan te trekken en vanaf juli buitenlandse vakantiegangers te ontvangen.  

“We zijn van plan de nieuwe golf van de pandemie in de laatste twee weken van april onder controle te krijgen om ten minste meer binnenlandse toeristen naar Phuket te trekken.” 15 procent van de toeristen zou hun reis naar Phuket hebben geannuleerd tijdens de Songkran-vakantie, nog eens 30 procent zou worden blootgesteld aan hun reizen.  

Op 15 juni moet ongeveer 70 procent van de bevolking van Phuket gevaccineerd zijn.  Tot op heden zijn meer dan 100.000 doses van het Covid-19-vaccin gebruikt om 22 procent van de bevolking te vaccineren.  

Andere topbestemmingen zoals Pattaya, Krabi, Phang-nga, Surat Thani en Chiang Mai zullen later ook openstaan ​​voor internationale toeristen, zodra meer mensen zijn gevaccineerd en preventieve maatregelen zijn genomen. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!