De gouverneur van Bangkok inspecteerde de renovatie van omgeving van het Siam Square

BANGKOK:- De gouverneur van Bangkok, Khu. Aswin Kwanmuang, controleerde gistermorgen persoonlijk de vooruitgang die wordt geboekt de renovatie van de Rama I Road van Pathum Wan naar Ratchprasong-kruising.

Het project voor de verbetering van het Pathum Wan-gebied in de hoofdstad is op 1 oktober van start gegaan en zou op 29 maart voltooid moeten zijn. Het doel is om de trottoirs, voetpaden, het wegdek en de middenberm van de weg te verbeteren.  Het project omvat ook de installatie van 134 slimme straatlantaarnpalen en afzettingen om ongelukken te voorkomen.  Voetpaden zullen ook brailleblokken en rolstoelhellingen voor gehandicapten gaan bevatten.

De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) maakte ook bekend dat ook de reparatie en verbetering van het rioleringssysteem en de ondergrondse bekabeling van het gebied op de agenda staan.

Het project is 5,36 procent voltooid en BMA verwacht dat het gebied tussen Siam Square Soi 3 en Soi 7 voor het einde van het jaar klaar zal zijn.  Ondertussen moeten de werkzaamheden tussen Siam Square Soi 3 en Ratchadamri Road en van Phya Thai naar Ratchadamri Road vóór Songkran volgend jaar worden voltooid.

Dit project zal model staan ​​voor andere wegenverbeteringsprojecten in de hoofdstad.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in BANGKOK
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!