De gemeente Pattaya wilt het event “Walk and Eat in Naklua” met de nodige Covid19 voorzorgsmaatregelen laten door gaan!

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Het populaire Walk and Eat-festival in de deelgemeente Naklua, dat in de weekenden tot 25 april van deze maand zal plaatsvinden, zullen gewoon  doorgaan, zo verklaarde de woordvoerder van de gemeente Pattaya, hoewel hij wel opmerkte dat er enkele veranderingen op til waren, zoals het annuleren van concerten en uitvoeringen en dat er meer Covid-19-voorzorgsmaatregelen werden genomen. 

Het evenement was al een keer uitgesteld omdat het oorspronkelijk was gepland in januari, toen een nieuwe ronde van Covid-19 veel annuleringen en bedrijfssluitingen in Chonburi veroorzaakte.  Deze keer lijken ambtenaren echter een meer afgemeten aanpak te volgen.

Khun Manot Nongyai, zijnde de loco-burgemeester van Pattaya, sprak gisteren, 14 april, met onze plaatselijke reporter en legde uit dat op 3 april 2021 bevestigd was dat een Covid19 positief getest persoon het evenement vanaf 18:00 uur tot 19.30 uur had bezocht.

Het nadert nu echter twee weken sinds de persoon bij het evenement was en proactieve tests bij marktverkopers hebben geen andere positieve tests opgeleverd.  Daarom zullen de autoriteiten doorgaan met het evenement om de economie in evenwicht te brengen met de huidige ronde van Covid-19-infecties.

Het Walk and Eat-festival vereist nog steeds dat iemand hun temperatuur controleert, altijd een masker draagt, sociaal afstand neemt, de Thaise applicaties op hun telefoon gebruikt om in te checken bij het evenement voor het traceren van contacten en andere voorzorgsmaatregelen.  Khun Manot zei ook dat marktverkopers werd verteld om hun niveau van voorzorgsmaatregelen en maatregelen te verhogen.

Naklua Walk and Eat, gelegen in de oude binnenstad van Naklua, zal dit weekend, 17 en 18 april, doorgaan en het volgende weekend eindigen, zo concludeerde Khun Manot.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaMail 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The PattayaMail 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!