De gele lijn van Bangkok nadert zijn voltooiing en opent medio 2022

BANGKOK:- Bij proefritten van de Yellow Line MRT-monorail tussen de stations Phawana en Samrong en naar het station Lat Phrao zijn geen fouten aangetroffen in het controle- of signaleringssysteem, zo verklaarde khun  Surapong Laoha-Unya, directeur van de Eastern Bangkok Monorail.

Hij voegde eraan toe dat de dienst medio volgend jaar open moet zijn voor het publiek.

Khun Surapong zei ook dat de bouw van het Yellow Line-monorailproject voor 86 procent voltooid is, de civiele werken voor 88 procent en het elektrische treinsysteem voor 83 procent.

Ondertussen is de bouw van de Pink Line, die Bangkok en Nonthaburi verbindt, voor 82 procent voltooid, met 83 procent van het civiele werk en 80 procent van het elektrische treinsysteem gereed.

Surapong zei dat de monorail in 2022 geleidelijk zal openen, waarbij eerst de route Phawana-Samrong van de gele lijn wordt geopend, gevolgd door de verbinding met Lat Phrao.

Evenzo zal de Pink-lijn eerst het gedeelte Chaeng Wattana Government Complex-Minburi openen, behalve Nopparat Ratchathani Station.  De andere twee secties – Chonburi-Chaeng Wattana en Khae Rai-Nonthaburi Civic Center – zullen later worden geopend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!