Blackpink’s Lalisa uit quarantaine na hersteld te zijn van haar Covid19 infectie

ZUID-KOREA:- De Thaise zangeres van BlackPink’s Lalisa Manoban beter bekend als “Lisa” is volledig hersteld van Covid19 infectie en heeft haar quarantaineperiode voltooid, zo maakte het managementbedrijf van de band dit weekend  bekend.

YG Entertainment zei dat Lalisa, het enige Thaise lid van de Zuid-Koreaanse popgroep, uit zelfisolatie mocht komen omdat ze volledig hersteld zou zijn.

Bij Lalisa werd negen dagen geleden Covid-19 vastgesteld en ze werd thuis behandeld.

Het bedrijf zei dat andere leden van de band – Rosé, Jennie en Jisoo – geen quarantaine nodig hadden omdat ze hun vaccinaties hadden voltooid een week voordat Lalisa positief testte.  Lalisa was ook dubbel gevaccineerd.

De aankondiging zei ook dat de groep haar buitenactiviteiten zal minimaliseren en alleen geplande afspraken zal nakomen die onvermijdelijk zijn.  Ook zij zullen zich strikt houden aan de Covid-19 preventiemaatregelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Korea 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!