De eigenaresse van de eerste ladyboy bar in Pattaya is vastberaden de Covid19 pandemie te overleven

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De eerste eerste ladyboy-bar van Pattaya heeft meerdere uitdagingen gekend sinds de opening bijna twintig jaar geleden.  

Maar de eigenaresse van TJ’s Music Bar zegt onverdroten dat ze de Covid19 pandemie zal overleven en dat Pattaya zal terugveren als de toeristische hotspot van het oosten in Thailand.

Khun Sangduen Permenter, eigenaresse van het Naklua Soi 18-cabaret, zei dat sinds de opening in 2003 de populaire locatie voor liefdadigheidsorganisaties en reisgroepen honderdduizenden baht per dag binnen harkte. 

Het heeft twee staatsgrepen, anti-regeringsrellen, overstromingen en meer overleefd, maar Covid-19 is de wel de meest ontmoedigende uitdaging geweest.

Khun Sangduen bekende dat het inkomen tot een minimum is gedaald, maar TJ’s zal ten alle tijde overleven, aangezien er veel vaste expatklanten komen en nog steeds een plek is waar liefdadigheidsshows en concerten kunnen worden gehouden voor groepen van service- en liefdadigheidsorganisaties.

Ze gelooft er heilig in dat de kustplaats Pattaya weer bruisend zal worden en dat haar theater weer volle zalen zal trekken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!