De dierentuin van Sri Racha dierentuin vierde de 1e verjaardag van een jonge tapir

~REGIONIEUWS~

SRI RACHA:- De Khao Keow Open Zoo vierde deze week (1 juni) de eerste verjaardag van hun populaire babytapir met een speciale grote verjaardagstaart met groenten en fruit.

De manager van de dierentuin, Khun Taewin Ranatawongsawat, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter, dat de jonge tapir ‘Bai Song’ heette (wat betekend 14.00 uur in de Thaise taal).  Ze heeft deze naam gekregen omdat ze een jaar geleden om 14:00 uur werd geboren.  Ze is opgegroeid in een moeilijke periode als gevolg van de Covid-19-pandemie en lange perioden zonder gasten in de dierentuin.  Maar desondanks alles lijkt “Bai Song” over het algemeen best tevreden te zijn.”

 “Gisteren was de eerste verjaardag van Bai Song.  We vierden de verjaardag met een grote taart met verse groenten en fruit, hun favoriete eten.”  Taewin vervolgde.

“Bai Song heeft de verjaardag gevierd met hun negenjarige moeder en tienjarige vader.  Ook onze bezoekers zijn erg blij om hen te zien,” zo verklaarde khun Taewin.

De verjaardagen video van de jarige job is hier te zien:

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in het Eindhovens Dagblad gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!