De derde Covid19 golf verijdelt de plannen van elite kaarthouders

~DAT IS EEN RIJKELUISWENS~
(Iets waar heel erg naar wordt verlangd)

BANGKOK:- De Thaise Privilege Card (TPC) vertrouwde op Phuket’s toeristische sandbox-model om nieuwe leden aan te trekken voor de Thailand Elite Card.

Maar voor hen zit er toch een quarantaine periode in het verschiet, ondanks het Phuket sandbox-concept beoogde hen daarvan vrij te stellen, omdat het Covid19 virus nauwelijks binnen de perken te houden is, zo benadrukte khun Somchai Soongswang, president van TPC, de exploitant van de Thailand Elite Card Service.

Op 15 april bezochten 1100 toeristen het koninkrijk bezocht als onderdeel van het Thailand Elite Members Quarantine Program, zoals dat vorig jaar door het administratief centrum voor de Covid19 situatie in Thailand was goedgekeurd .

1.500 Elite Card-leden hebben de wens uitgesproken om Thailand te bezoeken. Ze wachten op de verwerking van hun documenten, op beschikbare vluchten of op vaccinatie in hun thuisland voordat ze op reis gaan. Maar volgens Khun Soongswang hebben in werkelijkheid slechts 69 leden een reis naar Thailand aangevraagd, een afname van meer dan 100 per week.

De buitenlandse bezoekers wachten a masse op verbetering van de verergerde Covid19 situatie in land.

In de eerste helft van het fiscale jaar 2021 (1 oktober 2020 – 31 maart 2021) kreeg de TPC 2.552 nieuwe leden, een stijging van 93 procent vergeleken met 1.322 in dezelfde periode vorig jaar.

Het aantal elite kaarthouders bedroeg op 30 maart 13.564. Het bedrijf wil dit boekjaar eindelijk de gecumuleerde verliezen van 240 miljoen baht goedmaken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: thaiexaminer.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!