Aanhangers van een gerespecteerde overleden monnik in Rayong doneren voor de 26ste keer goud aan de Thaise staatsbank

~EEN GOUDEN ZADEL MAAKT EEN EZEL NIET TOT EEN PAARD~
(Een mens verandert niet door uiterlijkheden)

BANGKOK:- De trouwe volgelingen van de zeer gerespecteerde boeddhistische monnik, Phra Thamma Wisutthimongkhol, ook bekend als Luangta Maha Bua, schonken gisteren 10 kilo goud aan de Bank of Thailand (BOT) om de goudreserves van de centrale banken te versterken.

De beminde gelovigen werden geleid door Phra Suchin Paripunno, de abt van de Thammasathit-tempel in de provincie Rayong, terwijl de gouverneur van het BOT, Khun Setthaput Suthiwart-Narueput in ontvangst nam en hen hartelijk bedankte.

File foto

Het goud werd verzameld door donaties van deelnemers aan een verdienstelijke activiteit die de volgelingen op 12 april hadden georganiseerd om het voornemen van de overleden monnik te blijven realiseren om de reserves van het land veilig te stellen om de economische stabiliteit te verzekeren.

Gisteren heeft de groep aanhangers voor de 26 ste keer goud gedoneerd, met een totaal gewicht 13.060 kilo met een waarde van bijna 8,7 miljoen Euro.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Aanhangers van een gerespecteerde overleden monnik in Rayong doneren voor de 26ste keer goud aan de Thaise staatsbank”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!