De Covid19 infecties moeten in Phuket naar nul gaan, wil het Sandbox programma van start gaan

~HOOP DOET LEVEN~
(Als je kan Hopen op betere tijden, dan krijg je toch weer levenslust / zo lang je nog hoop hebt zijn er ook nog mogelijkheden)

PHUKET:- Het aantal Covid-19-gevallen in Phuket moet tot nul dalen voordat het eiland, zoals gepland op 1 juli, als onderdeel van het sandbox-programma voor buitenlanders. geopend, zo vertelde khun Phiphat Ratchakitprakarn, zijnde de minister van Toerisme en Sport.  

“We moeten het vaccineren versnellen, vooral in Bangkok, om tegen het vierde kwartaal immuniteit voor de gemeenschap te bereiken.  Het aantal dagelijkse besmettingen zou eind deze maand onder de 200 moeten liggen om het vertrouwen van internationale vakantiegangers in de reisbestemming Thailand te herstellen ”, benadrukte de minister. 

Zodra de verspreiding onder controle is, zal de regering de besprekingen over reisbubbels met Singapore, Hong Kong, Vietnam, Laos en Maleisië hervatten. Geen enkel land wil een discussie aangaan met Thailand zolang het besmettingspercentage nog hoog is. 

In het vierde kwartaal, Phang-nga, Krabi, Koh Samui, Pattaya en Chiang zijn te vinden via het sandbox-initiatief naar Phuket Mei open voor buitenlandse toeristen. Bangkok, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan (Hua Hin) en Buriram volgen later, zo kondigde Phiphat aan.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!