De constant opengebroken wegen veroorzaken frustratie bij de inwoners van Pattaya

PATTAYA:- Sinds de start van de renovatie van de kruising op de Chaiyapruek op 4 januari vragen de inwoners van Pattaya zich af wat  de noodzaak en planning van dit ontwrichtende project is.

Het stadsbestuur beweert dat de bouwwerkzaamheden een poging zijn om de oneffenheden in het wegdek weg te werken, maar het publiek gelooft daar niet in en velen ventileren hun ongenoegen op sociale media. ​“Waarom werd dit niet vanaf het begin geregeld? Het is alsof je een lekkend dak repareert tijdens een storm.”

De terugkerende openbrekingen van de wegen zijn een doorn in het oog van de inwoners van Pattaya, en velen beschrijven ze als een terugkerend en sluimerend probleem. Het gebrek aan vooruitziendheid en een goed gecoördineerd plan heeft tot talloze verstoringen geleid, met wijdverbreide overlast tot gevolg.

Burgers twijfelen aan de effectiviteit van het budget dat aan deze projecten wordt toegewezen, wat olie op het vuur gooit. Hoewel de fondsen zijn goedgekeurd, is er sprake van een schijnbaar gebrek aan toezicht door de relevante autoriteiten, wat de bewoners boos maakt. “Dit is ons zuurverdiende geld dat letterlijk in de put verdwijnt.”

Critici beweren dat wanbeheer bij het gebruik van begrotingsgelden niet alleen ongemak voor het publiek veroorzaakt, maar ook het vertrouwen binnen de gemeenschap ondermijnt, meldt Pattaya Mail.

Terwijl deze renovatieprojecteb het dagelijkse leven blijven ontwrichten, eisen de inwoners van Pattaya meer transparantie, verantwoordelijkheid en effectief beheer.

In deze context moet worden gemeld dat de lucht nabij Phra Tamnak Hill in Pattaya sinds 2 januari een ondraaglijke stank afgeeft, die de lokale bewoners van streek heeft gemaakt. Aangenomen wordt dat de geur wordt veroorzaakt door een stortvloed aan afval die het rioleringssysteem verstopt, en een nabijgelegen, niet bij naam genoemd Indiaas restaurant krijgt de schuld voor het omzeilen van de juiste afvalverwerking.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!