De competitie van de drakenboot races zullen in Pattaya worden gehouden in plaats van Hong Kong vanwege China’s zero-covid-beleid

PATTAYA:- De organisatoren van de wereldberoemde drakenbootcompetitie, ‘World Dragon Boat Racing Championships’, liet aan de pers weten dat ze hun competitie van 2023 in Pattaya zouden houden in plaats van Hong Kong dit vanwege de strenge Covid19 voorschriften in China.

De wedstrijd vindt meestal plaats in Hong Kong, maar vanwege de strenge Covid19 voorschriften van China en Hong Kong die van plan zijn het aantal Covid19 patiënten op nul te houden, zo liet de Chinese associatie van drakenboot races in Hong Kong aan de pers weten.

De beslissing werd genomen op de online conferentie van de vereniging op 17 september, met de bevestiging dat de World Dragon Boat Racing Championships op augustus 2023 in Pattaya zullen plaatsvinden.

“De huidige quarantaine- en isolatieregelingen van Hong Kong voor bezoekers zijn nog steeds strenger dan die van andere landen”, aldus de groep.

Met China’s zero-covid-beleid worden de meeste sportevenementen met grote bijeenkomsten moeilijk gehouden, zo merkt Uw nieuwsbeer op.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Internationale Drakenbootfederatie (IDBF) 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: thebeat.asia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!