De Cobra Gold-troepen hebben de wapens laten vallen om nieuwe school in de provincie Sa Kaew te bouwen

~VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK~
(Als een karwei samen wordt opgepakt is het snel en gemakkelijk gedaan)

SA KAEW:- Soldaten van het Amerikaanse leger hebben geholpen bij de bouw van een nieuw schoolgebouw in de provincie Sa Kaew als onderdeel van de gezamenlijke militaire oefening Cobra Gold.

De ingenieurs van het Amerikaanse Korps Mariniers namen vorige week deel aan de ceremonie voor het verhogen van de spanten van een gebouw aan de Baan Mai Thai Pattana School, aldus een persbericht van de Amerikaanse ambassade.

Dit jaar zou voor de 40 keer de Cobra Gold oefening van start gaan, om dit jubileum te vieren hebben de Thaise en de Amerikaanse de handen ineengeslagen om dit jubileum een extra feestelijk tintje te geven.

De ambassade zei dat het nieuwe 8×20-meter Sa Kaew-schoolgebouw een multifunctioneel klaslokaal zal zijn voor 150 leerlingen van de kleuterschool tot de 9e klas, terwijl het ook een plaats zal bieden voor stadsbijeenkomsten en naschoolse activiteiten voor zowel jong als oud.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!