De CCSA specificeert welke winkels wel en niet in Bangkok open mogen!

~DOORSLAAN ALS EEN BLINDE VINK~
(Hoogst onlogisch redeneren)

BANGKOK:- Met de lockdown-beperkingen die maandag werden gelanceerd en die alle behalve de meest essentiële bedrijven hebben gesloten, weten sommige winkels niet of ze essentieel zijn of niet.  

Het Centre for Covid-19 Situation Administration heeft vandaag enige verduidelijking toegevoegd over welke winkels wel en niet kunnen worden gesloten voor afsluiting.  Ze hebben details vrijgegeven voor Bangkok en de omliggende 5 provincies Nakhon Phathom, Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan en Samut Sakhon.

De CCSA-woordvoerder zei dat de verordening was bedoeld om winkels uit te sluiten die doorgaans grote mensenmassa’s verzamelen, maar die essentiële diensten zoals voedsel en medicijnen leveren.  Winkelcentra’s trekken veel publiek aan,  die het Covid19 virus helpen verspreiden en winkels hebben die niet open hoeven te zijn, hebben vaak ook restaurants, reparatiewerkplaatsen en andere diensten die essentieel worden geacht.

Om nog meer verwarring te creëren, mogen sommige bedrijven, zoals schoonheidssalons, niet binnen in een winkelcentrum openen, maar individuele winkels buiten mogen wel open.  Zie de bovenstaande lijst die de CCSA heeft opgesteld van diensten die binnen en buiten winkelcentra moeten sluiten en diensten die open mogen blijven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!