De Burapa Pattaya Bike Week was dit jaar in één woord Fenomenaal 

PATTAYA:- Het  gebrul van motoren vulde de lucht toen burgemeester Poramet Ngamphichet die op 7 februari officieel het startschot gaf voor de 27e editie van de “Burapa Pattaya Bike Week & Spirit of Heroes 2024”.

Onder het overkoepelende thema van “Spirit of Heroes” stond dit iconische evenement opnieuw in Pattaya centraal, wat schrijf ik? heel Thailand centraal, waarbij motorliefhebbers van heinde en verre kwamen om te genieten van het rijplezier en tegelijkertijd de vrede te bevorderen.

In een harmonieuze samenwerking tussen de stad Pattaya, de gewaardeerde Burapa Motorcycle Club en verschillende geallieerde organisaties, ontvouwde het weeklange spektakel. 

De festiviteiten begonnen met een spectaculaire parade van klassieke motorfietsen, die door de straten van Pattaya slingerden voordat ze hun hoogtepunt bereikten op de locatie.

De editie van dit jaar, met als thema ‘Spirit of Heroes’, omarmde de geest van kameraadschap en avontuur en bood een eclectisch scala aan activiteiten die waren ontworpen om de aanwezigen te boeien. Verdeeld in acht levendige zones, toonde het festival een indrukwekkende tentoonstelling van motorfietsen van alle merken en modellen, klassieke Amerikaanse auto’s, fietsen, autoradiosystemen, motorcrossbrillen, paramotoren die hoog boven de grond zweefden, kleine vliegtuigdemonstraties en opwindende live-optredens van veelgeprezen artiesten. uit zowel Thailand als daarbuiten.

Naast de opwindende tentoonstellingen over de motorrijcultuur werden de aanwezigen getrakteerd op een zintuiglijk feest bij verschillende stands met verleidelijke regionale keukens, tentoonstellingen uit de auto-industrie die de nieuwste innovaties onthulden, sierlijke decoratieve accessoires, essentiële veiligheidsuitrusting en dynamische zakelijke matchmaking-mogelijkheden.

Het evenement is niet louter een viering van de vrijheid op twee wielen, maar dient ook als een robuuste economische stimulans voor de stad Pattaya en de snelgroeiende toeristische sector in Thailand. 

Met zijn bewezen staat van dienst garandeert dit ieder jaar terugkomende evenement zijn erfenis als een onophoudelijke ode aan de vrijheid, die rijders van over de hele wereld uitnodigt om jaar na jaar deel te nemen aan deze meeslepende ervaring.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!