De BMA stopt met bouw MRT Yellow Line na kraanongeval

~BETER TEN HALVE GEKEERD DAN TEN HELE GEDWAALD~
(Je kan beter iets voortijdig stoppen dan doorgaan tot het helemaal verkeerd gaat)

BANGKOK:- De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) heeft de Mass Rapid Transit Authority of Thailand (MRTA) opdracht gegeven om de aanleg van de gele lijn-treinroute op de Lat Phrao-Samrong-sectie gedurende zeven dagen na een ongeval op 13 april waarbij een motorrijder gewond raakte, tijdelijk stop te zetten, zo maakte gouverneur van Bangkok, khun Aswin Kwanmuang vandaag bekend.

Het ongeval vond plaats rond het middaguur op Srinagarindra Road Soi 1 toen een bouwkraan op de weg viel.  Het vallende gevaarte leidde tot een motorongeluk, waarbij de berijder een lichte verwonding opliep.  Hij werd voor behandeling naar het Lat Phrao-ziekenhuis gestuurd.

Er waren geen meldingen van schade aan andere eigendommen of apparatuur. Volgens de MRTA was de kraan bezig met het installeren van een noodloopbrug tussen de geleidebaanbalk van het verhoogde treintraject toen een strop brak waardoor de kraan zijn evenwicht verloor en viel.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!